top of page

 

A principis de 2018 i amb l'experiència d'haver participat en infinitat de recitals poètics arreu dels països catalans, l'autor fa un pas més i amb el guitarrista i amic Enric Franch formen el duet poètic musical "Versus A Cors".

Amb la poesia intimista i reivindicativa de l'Àngel Martí i la música original de l'Enric Franch, van dibuixant diferents espectacles poètic-musicals de petit format i sobretot de proximitat, per crear atmosferes romàntiques i màgiques, adients no tan sols per a locals específicament de poesia, sinó també per bars, restaurants o caves, un lloc perfecte per aquest tipus d'actuacions, o fins i tot donar un toc especial a festes privades.

Aquí et deixem algunes fotografies d'aquestes actuacions i d'altres recitals, i uns petits vídeos de presentació que pots complementar consultant el blog o qualsevol de les xarxes socials que pots trobar al final d’aquesta plana, on també et mantindrem informat del calendari de properes actuacions.

Si vols que et preparem una actuació personalitzada, només cal que ens ho demanis a través de “CONTACTA”. Segur que ens entenem.

Recitals

tardes clandestines Tarragona.JPG
recital a Mora.jpg
54279308_2143395012395630_59458428120743
naltros 1.jpg
Cartell Tardes clandestines.jpg
Cartell Cala Cris 24-8-18.jpg
ClalaCris 2018.JPG
bottom of page